TIGT HPL Plus

Materiaal 
Trespa® is een merknaam, de algemene productnaam is HPL (High Pressure Laminate). HPL wordt gemaakt voor buiten toepassingen en heeft als kenmerk dat het niet onderhevig is aan weersinvloeden. HPL heeft standaard een glad oppervlakte. Door de speciale eigenschappen vraagt HPL nagenoeg geen onderhoud. 

TIGTHPL Plus heeft een lichte oppervlakte structuur.

Toepassing
TIGT HPL Plus wordt vooral veel toegepast als gevelbekleding en voor de afwerking van dakranden en dakkapellen. De kleuren zijn UV bestendig en de plaat is daarmee perfect geschikt voor experieur toepassingen. 

Montage
De HPL platen wordt gemonteerd met speciale HPL schroeven. Wij leveren de schroeven in de bijpassende kleur. HPL platen kunnen ook worden gelijmd. Bij de montage moet er rekening worden gehouden met uitzetting en krimp. De platen worden daarom gemonteerd met enige afstand, waardoor de kenmerkende streeppatronen ontstaan. 

Gratis op maat maken / onbeperkt aantal zaagsnedes
Binnen de afmetingen kunt u de platen gratis op maat laten zagen. De standaarddikte is 6mm. In de kleur wit is TIGT HPL Plus leverbaar in de diktes 4, 6, 8 en 10mm. 

Kwaliteit  - KOMOkeur
Momenteel is er veel goedkope maar laagwaardige imitatie import uit China en het voormalige oostblok. Omdat Trespa®/HPL juist wordt toegepast vanwege zijn specifiek duurzame eigenschappen, leveren wij uitsluitend HPL van hoogwaardige kwaliteit van Europees fabrikaat. De fabrikant van TIGT HPL Plus is Abet Laminati.  De kwaliteit van onze HPL platen komt tot uitdrukking in het verstrekte KOMO keurmerk

Kleuren 
TIGT HPL Plus is standaard leverbaar in 15 RAL kleuren. Voor andere kleuren kunt u contact met ons opnemen, dit geldt ook voor houtdessins. Er zijn fraaie combinaties te maken van verschillende kleuren. Informeer naar mogelijkheden en prijzen.

De standaardkleuren zijn verkeerswit (9016), cremewit (9001), lichtivoor (1015), lichtgrijs (7035), stofgrijs (7037), leigrijs (7015), sepiabruin 8014), zwart (9014), mosgroen (6005), dennegroen (6009), signaalgeel (1003), purperrood (3004), vuurrood (3000), gentiaanblauw (5010) en staalblauw (1804)


Groothandel

TIGT.nl levert aan bedrijven en particulieren. Wij leveren ook grote aantallen voor projecten. Neem contact met ons op (0646107382) of mail naar: groothandel@tigt.nl

Zie ook:
Trespa

Levertijd
TIGT.nl levert HPL beperkt uit voorraad. De leveringstijd is afhankelijk van maat en kleur. Voor sommige kleuren dient u rekening te houden met een levertijd van enkele weken.

Bestellen
Geef de gewenste aantallen op en klik op bestel (+). De bestelling wordt dan toegevoegd aan uw winkelwagen. Een bestelling kan later altijd nog worden gewijzigd. 

De prijzen zijn exclusief btw. 

TIGT.nl is leidend in prijs en kwaliteit
 

Geen producten gevonden...