TIGT HPL (Gratis op maat)

 

NIEUW: voortaan bestelt u eenvoudig Trespa en HPL op maat via onze speciaal site www.HPL-TIGT.nl

 
 
HPL-TIGT.nl
 


Materiaal 

Trespa® is een merknaam, de algemene productnaam is HPL (High Pressure Laminate). HPL wordt gemaakt voor buiten toepassingen en heeft als kenmerk dat het niet onderhevig is aan weersinvloeden. HPL heeft standaard een glad oppervlakte. Door de speciale eigenschappen vraagt HPL nagenoeg geen onderhoud. 

Toepassing
HPL wordt vooral veel toegepast als gevelbekleding en voor de afwerking van dakranden en dakkapellen.
Panelen van HPL worden ook binnen gebruikt in wanden en meubilair. Verder wordt HPL ook veel toegepast als reclamebord. De dikkere maten zijn uiterst geschikt voor gebruik als werkblad of bureaublad en tafel.

De HPL platen wordt gemonteerd met speciale HPL schroeven, lijmen van HPL platen is ook mogelijk.
Bij de montage moet er rekening worden gehouden met uitzetting en krimp. De platen worden daarom gemonteerd met enige afstand, waardoor de kenmerkende streeppatronen ontstaan. 

Gratis op maat maken / onbeperkt aantal zaagsnedes
Wij leveren de platen in verschillende diktes en maten. Binnen de afmetingen kunt u de platen gratis op maat laten zagen. Leverbare diktes zijn van 3 tot 8mm. Voor afwerking van dakranden wordt meestal gekozen voor een dikte van 3mm tot 6 mm. Voor reclameborden wordt meestal 6mm gebruikt. 

Kwaliteit  - KOMOkeur
Momenteel is er veel goedkope maar laagwaardige imitatie import uit China en het voormalige oostblok. Omdat Trespa®/HPL juist wordt toegepast vanwege zijn specifiek duurzame eigenschappen, leveren wij uitsluitend HPL van hoogwaardige kwaliteit van Europees fabrikaat.  Wij leveren drie soorten HPL:
  • TIGT HPL - Uitstekende kwaliteit HPL aangeboden in wit, maar leverbaar in standaardkleuren. Goedkoper dan HPL Plus. Oppervlakte is glad. De kleur is niet volledig UV-bestendig, daarom wordt deze gekleurde plaat vooral gebruikt in interieurs en meubels. De TIGT HPL is de meest verkochte paneel voor reclameborden en wiite aftimmertingen van gevel en dak.
  • TIGT HPL Plus - Uitstekende kwaliteit HPL, wij bieden 15 RAL kleuren. Kleur is UV-bestendig en daarom uitstekend geschikt voor exterieur toepassing. Goedkoper dan Trespa. De panelen hebben een lichte structuur. Algemeen toegepast in velerlei grote en kleinere bouwprojecten. 
  • Trespa® - De originele Trespa plaat staat garant voor kwaliteit, deze plaat wordt veel toegepast in grotere bouwprojecten, mede vanwege de grote verscheidenheid in leverbare kleuren. 
De fabrikant van TIGT HPL en TIGT HPL Plus is Abet Laminati.  De kwaliteit van onze HPL platen komt tot uitdrukking in het verstrekte KOMO keurmerk

Kleuren 
HPL heeft standaard een witte kleur, maar is verkrijgbaar in vele kleuren. Voor kleurengebruik buiten adviseren wij TIGT HPL plus of Trespa. Er zijn fraaie combinaties te maken van verschillende kleuren. Informeer naar mogelijkheden en prijzen. 


Groothandel

TIGT.nl levert aan bedrijven en particulieren. Wij leveren ook grote aantallen voor projecten. Neem contact met ons op (0646107382) of mail naar: [email protected]


TIGT.nl is leidend in prijs en kwaliteit
 

Geen producten gevonden...