TIGT Groendak

Groene daken zijn mooi, isolerend en houden regenwater vast. Ook goed voor vlinders en bijen.

EPDM vormt een uitstekende basis om een groendak of sedumdak op te maken. TIGT.nl werkt samen met 's werelds grootste leverancier van groene daken Sempergreen.
Voor kleinere daken leveren wij de Sempergreen sedumtray, voor grotere daken is het goedkoper om geen trays toe te passen. In dat laatste geval worden de lagen apart opgebouwd
Vragen of offerte? Telefoon 06-46107382

Sempergreen® sedumtray TE - zeer eenvoudig systeem
Met één handeling legt u zelf een groen dak aan.

Materiaal

De Sempergreen® Sedumtray TE is een tray van gerecycled HDPE. De tray is voorbegroeid met tien tot twaalf verschillende soorten Sedum. De plantjes groeien op een speciaal door Sempergreen® ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedumtray TE altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

Toepasbaarheid
Sempergreen® Sedumtray TE is een kant en klare tray die rechtstreeks op het dak geplaatst kan worden voor een direct groen resultaat. Deze tray kan worden toegepast op platte en licht hellende daken met een hellingshoek tot 25 graden.

Levering en installatie
De Sempergreen® Sedumtrays TE zijn per stuk te bestellen (vanaf 10 stuks) en hebben een afmeting van 45 x 49,5 cm per stuk. De installatie van Sempergreen® Sedumtrays TE is zeer eenvoudig. De trays kunnen aan elkaar geklikt worden. Ter bescherming van de dakbedekking is het aan te bevelen om een beschermdoek onder de trays te leggen. 

Subsidie
Informeer bij uw gemeente naar de subsidiemogelijkheden. Een groen dak buffert het regenwater waardoor het gemeentelijk rioleringssyteem minder wordt belast. Gemeenten stimuleren om die reden de aanleg van een groen dak.

Specificaties
Bedekkingsgraad: 95%
Gewicht droog: 8 kg/tray; 35 kg/m2
Gewicht verzadigd: 11 kg/tray; 48 kg/m2
Hoogte: 8,5 cm Afmeting: 45 x 49,5 cm
Aantal trays /m2: 4,4 stuks
Aantal m2 per pallet: 15,6 m2
Aantal trays per pallet: 70
Afmeting pallet: 120 cm x 100 cm 

Product Adviesprijs Uw prijs (excl btw) Aantal Bestel
Sedumtray €16,00 €16,00
Beschermdoek €61,90 €61,90