EPDM Professioneel


TIGT.nl heeft zich gespecialiseerd in EPDM dak en wij leveren dan ook in grote hoeveelheden EPDM folie aan de professionele markt. Onze klanten zijn dakbedekkers, timmerbedrijven en klusbedrijven. Wij zoeken daarbij naar een voor uw bedrijf meest passende oplossing. Door het volume van onze omzet kunnen wij daarbij gunstige prijzen aanbieden.

Kwaliteit 
Tigt.nl wil uitsluitend kwaliteitsproducten leveren. Om die reden betrekken wij onze producten rechtstreeks van gerenormeerde fabrikanten of kopen via geautoriseerde importeurs. Bij EPDM is, naast de kwaliteit van de folie, vooral ook de kwaliteit van de lijmen van groot belang om de levensduur van meer dan 50 jaar te realiseren. 

30 jaar ervaring
Wij zijn niet gebonden leveranciers of aan soorten epdm, maar hebben wel een speciale relatie met Bosscover. Omdat juist in de professionele markt ondersteuning en garantie van groot belang is hebben wij in Bosscover een belangrijke partner. Door dit partnerschap staat onze klanten een team van deskundigen ter beschikking met meer dan 30 jaar ervaring.

Werkgebied
Ons werkterrein in de professionele markt beslaat geheel Nederland, daarnaast exporteren wij naar verschillende landen in West-Europa.

Opleiding
Samen met Bosscover bieden wij opleidingen aan waarbij u of uw medewerkers worden getraind in het vakkundig leggen van EPDM. Dankzij die training bent u in staat om uw klanten goed te adviseren en kunt u garantie geven op uw werk. Velen gingen u voor!

Kansen
Er is de komende tientallen jaren nog een grote vervangingsmarkt omdat op veel daken bitumen wordt vervangen door EPDM. Dit biedt kansen voor ondernemers die zich willen verbreden door zelf EPDM dakbedekking te gaan leggen.

Kennismaking en offerte
Neem contact met ons op via e-mail [email protected] of bel 06-46107382. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.