Afhalen/bezorgen/betalen

Nadat wij u bestelling ontvangen hebben nemen wij contact met u op over de levering.
Een bestelling kan ook dan nog worden gewijzigd. 

  Retourrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het productmet alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het retourrecht geldt niet voor producten die specifiek voor u op maat zijn gemaakt.

 Afhalen
Het afhalen van bestellingen kan in Leeuwarden op onze vestiging Plutoweg 7.
Wanneer u bij uw bestelling heeft gekozen voor deze optie,dan maken wij met u een afspraak over het moment waarop u de bestelling kunt komen afhalen.


 Bezorging Nederland
Ons werkgebied is Nederland. De vaste bezorgkosten zijn € 25,--(incl. btw). Voor de waddeneilanden geldt een ander tarief. De kosten van bezorging van Lexan paneelpakketten, carport en veranda's bedragen € 65,--

TIGT.nl is leidend in prijs en kwaliteit